GSC Buat Hal Lagi! Beri Tiket Percuma Mulai Sabtu, 19 Ogos Ini

26462
0

Kalau korang ingat lagi, sebelum ni GSC pernah berikan diskaun kaw-kaw pada harga tiket wayang mereka. Sudah 2 kali diorang offer untuk rakyat Malaysia, dan kali ni lagi gempak! Sebabnya GSC akan mula berikan tiket percuma bermula 19 Ogos ini.

Benda free macam ni siapa yang taknak, betul tak? Bukan selalu kita dapat keluar menikmati hiburan percuma.

Siapa yang tak sempat tengok movie best macam Wonder Woman, Guardian of Galaxy 2, King Arthur, Pirates of Carribean tu tak usah bersedih lagi.

Jom rembat tiket free yang GSC berikan ni dan tengok semua movie-movie blockbuster yang disediakan tanpa keluar satu sen pun! Gila best beb.

FREE SCREENING!

gsc free ticket

Korang print e-ticket atas ni siap-siap, pastu bawa ke GSC Melawati Mall untuk menebus tiket free screening tu okay?

SENARAI MOVIE YANG DISEDIAKAN

INFO YANG KORANG PERLU TAHU

Jadi tunggu apa lagi, jom lah ramai-ramai ambil kesempatan ni untuk layan movie percuma! Kalau ada sebarang kemusykilan, boleh usha laman web GSC untuk maklumat lanjut.

SUMBER

Apa Komen Anda?